“Bojkot lansiran kao plan da se nekome omogući preimućstvo u opoziciji…”

2
Foto: Nedeljnik

Član Predsedništva pokreta Metla 2020 i lider DSS-a Miloš Jovanović ocenio je danas da je ideja bojkota izbora lansirana kao plan da se nekome omogući preimućstvo u opoziciji.

Gostujući na televiziji Hepi, Jovanović je rekao da veruje da će Glavni odbor DSS na sednici zakazanoj za 29. februar, potvrditi predlog da stranka u okviru pokreta Metla 2020 izađe na redovne parlamentarne i lokalne izbore.

Dodao je da će podržati dobre stvari koje radi vlast, poput nabavke naoružanja za vojsku, ali i da će istovremeno uvek kritikovati i ono loše poput korupcije i lopovluka.

“Uvek ću kritikovati to da otac ministra policije trguje oružjem, uvek ću kritikovati nameštanje poslova u vidu angažovanja privatnog obezbeđenja za čuvanje objekata MUP-a”, naveo je Jovanović.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. Čim si dobio prostor na tim televizijama svima je jasno da si pripadnik skojevaca,a to što govoriš si dobio kao domaći zadatak koga ćeš uspešno da valorizuješ.

  2. Млади господин никако да схвати да није у томе да се ствари у друштву описују, подржавају,критикују,… већ да се ствари у друштву мењају. Као што ништа у корист друштва до сада није променио, тако неће ни убудуће, подржавајући и критикујући, али се и даље држи за некакву “метлу” обмањујући и себе и оне који читају његове памфлете

Comments are closed.