“Bogdanović i Lebron bi bili ubitačno oružje. Trejdujte Kuzmu za njega…”

0
Foto: Profimedia

Počeo je trejd period u NBA ligi, prošlo je tri meseca od kako su igrači tokom leta potpisali nove ugovore i sada je pijaca otvorena, a među brojnim kombinacijama, često se pominje ime Bogdana Bogdanovića.

Srpski bek koji je sporije počeo sezonu, a onda sjajno digao formu, dovodi se u vezu sa Torontom, ali je novinar ESPN-a Brajan Vindhorst podgrejao maštu svih onih koji vole pravilan skok šut i ubilački pogled Bogdana Bogdanovića, rekavši da bi se igrač Sakramenta odlično uklopio u tim, ali i dugoročne planove Lejkersa.

“Ja bih trejdovao Kuzmu za Bogdana Bogdanovića. On je ograničeni slobodan agent, ali ne i starter u Sakramentu, a već su se obavezali prema Badiju Hildu i Harisonu Barnsu. Stavite Bogdanovića u tim uz Lebrona, o bože, kakvo bi to bilo oružje! To je momak koji bi trebalo da zameni Kuzmu”, rekao je Vindhorst tokom gostovanja u podkastu Bila Simonsa.

Takav trejd zvuči kao vrlo prihvatljiva opcija za obe ekipe, ali je pitanje da li su Divac i pre svih Lebron uopšte razmišljali o takvoj zameni.

Bogdanović je više puta isticao da mu je košarkaši uzor Kobi Brajant pa za njega verovatno ne bi bilo bolje opcije od toga da kao domaćin utakmice igra u Stejpls centru.