Bodrožić: Ministar odbrane jedna od najvećih sramota u novijoj istoriji Srbije

5
Foto Screenshoot N1

Predsednik NUNS Željko Bodrožić ocenio je u Novom danu da je “ministar odbrane jedna od najvećih sramota koju je Srbija doživela u novijoj istoriji”.

“Ja da sam oficir VS, ja bih se dobro zapitao svako jutro kad obučem uniformu i stavim šapku kome ja to salutiram i zašto ja ovo dozvoljavam. I to se i dešava, mnogi oficiri odlaze iz vojske. Ova ratna politika koju vodi ministar odbrane iz dana u dan sigurno ne vodi ničem dobrom, mislim da i ovako teško popravljivu sliku o nama iz devedesetih takvom retorikom ne možemo popraviti”, rekao je Bodrožić, a prenosi N1.

N1 je podsetio da je Ministarstvo odbrane uputilo izvinjenje Nedeljniku zbog greške svog PR tima koji je naveo da je ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao na tekst u Nedeljniku, dodajući da se reakcija odnosila na tekst u Kuriru.

Bodrožić je rekao da “zabrinjava da je ministar faktički zarobljen u devedesetim”.

“Ratnohuškačka kampanja traje iz dana u dan, ne može da ide u okolne zemlje normalno, kao što bi u 21. veku trebalo da ide svaki ministar odbrane, naročito zbog poruka koje šalje predsednik – da smo za mir, da Srbiji nikako ne odgovaraju sukobi. Ova ratna politika koju vodi ministar odbrane iz dana u dan sigurno ne vodi ničem dobrom, mislim da i ovako teško popravljivu sliku o nama iz devedesetih takvom retorikom ne možemo popraviti”, kaže Bodrožić.

PROČITAJTE JOŠ

Saopštenje redakcije Nedeljnika: Ne prihvatamo nesuvislo objašnjenje i uvredljivo izvinjenje PR službe ministra Vulina

5 KOMENTARA

 1. Vulin izgleda kao pusten na vikend iz ustanove zatvorenog tipa. Prekrstim se kad god ga vidim i pomolim Bogu da nas spase od budala….

 2. Sramota za vojsku i časne oficire koji pošteno rade svoj težak i odgovoran posao. Ratni huškač koji ni u svojih pedeset godina neće moći da upiše da je odslušao predvojničku obuku. Šepuri se gologlav pred vojnim strojevima, nema pojma kako se staje pred zastavom. A ubice ubijenih gardista u Topčideru ni da se našali da pomene. 21 godina je kako nisu isplaćene dnevnice rezervista iz 1999. godine. Bruka od čoveka.

 3. Ма можете ви да мрзите Вулина колико год хоћете, њега иначе нико и не воли, можда једино га његова мајка воли, али једна непобитна чињеница која вам је трн у оку и коју нећете да признате, а то је – какав год био Вулин, дезертер, силеџија, “ратнохушкач” (баш ме занима како ратни хушкач може да буде тип који није смео ни војску да служи!?), Шутановац је десет пута гори од Вулина! Криво је вама, очигледно, што та штеточина и атлантистички д…лиз није на власти па да докусури и Војску и читав систем одбране, па да свако, вама мио и драг, ко прође поред нас може да нас запљуне, запиша и запрди. А да вам кажем да сам се лично (далеко од тога да сам био сам), официрског чина и посла одрекао кад је на власт дошао баш тај ваш мили и препаметни Шутановац, велики војни стручњак са завршеним НАТО курсом од два месеца у Охају, а притом је и за НГШ постављен такорећи дојучерашњи командира вода. Далеко им лепа кућа, и првом, и другом, и трећем… И Вама! Којима је даноноћно само неки рат у глави.

  • Nema potrebe da Vam udara pena na usta, iako Vam je, ocigledno, veoma zao sto ste napustili vojsku u vreme nenormalnog Sutanovca, pa sada ne mozete da salutirate ovoj karikaturi, gospodine bivsi oficiru.

  • Šta kaže naprednjak kad ga žena uhvati sa ljubavnicom? – A, jel znaš ti kako su žuti varali žene?
   Upravo takav je i vaš komentar. Možda je Šutanovac bio loš ministar ali na koji način to opravdava ovog nesrećnika koji sada (na žalost) obavlja tu funkciju?
   Ali nešto mi fali u vašem komentaru. A, da… Zaboravili ste da pomenete Đilasa!!!

Comments are closed.