Bluehouse Capital i CBS International u novoj fazi poslovanja

    0

    Vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe, nastavlja da niže značajne rezultate i proširuje saradnju sa najvećim investitorima, kako na lokalnom, tako i na regionalnom tržištu. Sve veća potreba klijenata za uslugom upravljanja i održavanja nepokretnosti na najvišem nivou rezultirala je pojačanim razvojem ovog sektora i uvela CBS International u novu fazu saradnje sa kompanijom Bluehouse Capital koja je vlasnik poslovne zgrade Blue Center.

    Blue Center, jedna od najmodernijih poslovnih zgrada A+ klase u Beogradu, zauzima površinu od skoro 50.000 metara kvadratnih, od kojih je više od 32.000 namenjeno za izdavanje pre svega kancelarijskog prostora. Ova prvoklasna poslovna zgrada nalazi se na uglu Bulevara Mihaila Pupina i Ulice španskih boraca na jednoj od najboljih novobeogradskih lokacija, odlično povezana sa svim bitnim delovima grada. Činjenica da poseduje i britanski „Brim“ (BREEAM) sertifikat – potvrdu o energetskoj efikasnosti, najvišim sigurnosnim standardima, minimalnim troškovima održavanja i poslovanja, kao i štetnosti svom okruženju – Blue Center svrstava u red malobrojnih „zelenih“ zgrada tog tipa u Evropi.

    U cilju očuvanja ovog kvaliteta i u skladu sa očekivanjima renomiranih zakupaca Blue Center-a usluga održavanja je poverena kompaniji CBS international.

    „Veoma smo zadovoljni dogovorenom saradnjom sa kompanijom Bluehouse Capital i na ovom polju, naročito imajući u vidu da njihov kompleks predstavlja jedan od najlepših i najfunkcionalnijih poslovnih prostora u Srbiji. Naš primarni cilj je da kvalitetom usluga koje pružamo obezbedimo da Blue Center funkcioniše u skladu sa postavljenim standardima kvaliteta i zakonskom regulativom, ali i da stvorimo radno okruženje koje će pratiti rastuće potrebe poslovanja po najvišim standardima“, izjavila je Marija Marjanović, menadžer za upravljanje i održavanje nepokretnosti u kompaniji CBS International.