Bjelica pred novinarima: “Voleo bih da osetim parket i odigram malo protiv Filipina”. Đorđević: “Šta vam je rekao?”

1

Najavio je selektor Aleksandar Đorđević posle odrađenog posla sa Angolom da najverovatnije neće žuriti sa vraćanjem Nemanje Bjelice u takmičarski ritam kako se ne bi rizikovala nova povreda kolena.

Ali, molba jednog od najboljih igrača reprezentacije mora da bude uslišena, prenosi izveštač Mozzart Sporta iz Kine.

Na šuterskom treningu uoči meča protiv Filipina Bjelica se obratio medijima sledećim rečima:

“Pitanje je za selektora da li ću igrati u ponedeljak. Ako mene pitate, voleo bih da osetim teren, utakmicu, parket i odigram malo”, poručio je Bjelica i dodao:

“Što se mene tiče, nisam trenirao pet-šest dana sa ekipom. Odradio sam dva individualna treninga i nadam se da ću biti spreman za ponedeljak”.

Da li je ova pauza i koliko uticala na njegovo ispadanje iz forme?

“Videćemo u ponedeljak. Trebalo je malo vremena da uđem u ritam. Ništa potcenjivački, ali dobro je što igramo sledeću protiv Filipina. Nadam se da ću uspeti da se spremim za Filipine, potom Italijane i onda za nastavak takmičenja”.

Ubrzo je stigao selektor i srpski izveštači, među kojima je i Nikola Stojković, pitali su ga da li će Bjelica igrati.

“Hoće, najverovatnije. Odradio je danas trening najnormalnije. Šta vam je rekao”, pitao je selektor novinare, a kada je dobio odgovor da kod njega treba da se raspitamo, uzvratio je:

“Naravno da bi voleo da bude na parketu. Zato je tu, zato smo svi tu. Bez ikakvog opterećenja, polako. Treba i on polako da uđe u željenu formu”.

1 KOMENTAR

Comments are closed.