BIZIT 2020: Cyber security u fokusu nove realnosti

0

Okolnosti u kojima poslujemo i živimo poslednjih meseci su temu Cyber security podigle u sam vrh interesovanja javnosti, što je organizatore konferencije BIZIT motivisalo da upravo ovu tema istaknu kao ključnu u programu predstojećeg događaja. Najveća regionalna biznis konferencija, BIZIT, će biti održana 4. i 5. novembra u Beogradu u Klubu Poslanika, po prvi put u dva paralelna formata!

U nedavnom Microsoft-ovom istraživanju navodi se da na alarmantan broj kompanija i dalje utiču phishing prevare povezane sa Covid-19. Ovi problemi su dodatno pogoršani ograničenjima budžeta za cyber sigurnost i problemima zapošljavanja kvalifikovanog osoblja. Uprkos tome što za bezbednosnu ekspertizu treba izdvojiti popriličan budžet, 80% kompanija želi da zaposli bezbednosne stručnjake kao odgovor na Covid-19 situaciju. O Microsoft bezbednosnim rešenjima kao i o mnogim drugim relevantnim sistemima zaštite puno će se govoriti na konferenciji BIZIT-u, a zainteresovani će moći iz prve ruke da čuju o svim novim backup i disaster recovery rešenjima, trendovima u domenu antivirusa i fizičke bezbednosti, primeni GDPR-a i zaštiti dece online.

Uživo i online

Novina koju uvodimo ove godine zbog situacije izazvane pandemijom virusa SARS-Cov-2 jeste da će BIZIT biti održan uživo i online. U Klubu poslanika će uživo prisustvovati onoliko publike koliko dozvole mere zdravstvene bezbednosti. Za online praćenje broj učesnika nije ograničen i za njih će biti organizovan interaktivni video prenos u realnom vremenu.

Na ovogodišnjoj dvodnevnoj konferenciji posvećenoj digitalnoj transformaciji u novoj realnosti posetioci će imati prilike da čuju predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti IT-ja i biznisa, kao što su Prof. dr Dejan Šoškić, redovni profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Boris Vukić, konsultant u Adizes SEE Institut, Vojislav Žanetić, kreativni direktor i suvlasnik marketing agencije B.C.A. MOSAIC i mnogi drugi.

BIZIT je brend pod kojim PC Press organizuje skupove među kojima se ističe godišnja najposećenija i najznačajnija regionalna biznis i IT konferencija, čija je tema digitalizacija u svim sferama poslovanja. Cilj BIZIT-a je da liderima budućnosti ponudi prave odgovore na njihove dileme vezane za digitalnu transformaciju. Kao najznačajniji i najposećeniji skup ovog tipa, BIZIT je među IT stručnjacima i poslovnim ljudima, prepoznat kao centralni poslovno-informatički događaj u regionu.

Pozivamo vas da se priključite! Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za ranu registraciju.