“Biram kartu koja nije dozvoljena u mnogim igrama…”: Kako je Lebron izabrao Jokića u svoj tim

1
TNS / ddp USA / Profimedia

NBA “All Star” utakmica najboljih košarkaša najjače košarkaške lige sveta na programu je 7. marta i igra se u Atlanti. Zbog kovid-19 mera, tradicionalni događaji koji su prethodili samoj utakmici i trajali čitav vikend, biće upakovani u isti dan.

Kapiteni Lebron Džejms i Kevin Durent izabrali su svoje pikove za meč u nedelju, a srpski centar Nikola Jokić igraće u timu sa Džejmsom, koji je, čini se, imao više umeća ili sreća u odabiru saigrača.

Džejms je najpre, kao prvog pika izabrao Janisa Adetokumba, zatim Stefa Karija, Luku Dončića i, kao poslednji pik među starterima, Jokića.

“Izabraću kartu koju ne možete da koristite u mnogim kartaškim igrama – Džokera”, prokomentarisao je svoj izbor Džejms.

Durent je za prvog pika odabrao svog saigrača iz Bruklina Kajrija Irvinga, potom je odabrao Džoela Embida, Kavaja Lenarda dok su potom preostali Džejson Tejtum i Bredli Bil.

Jokiću će ovo biti treće uzastopno učešće na sudaru svih zvezda NBA lige, ali prvi put kao starteru.

Pored pomenutih Džejmsa, Karija, Adetokumba i Dončića, Jokiću će saigrači biti: Demijan Lilard, Ben Simons, Pol, Džejlejn Braun, Pol Džordž, Domantas Sabonis i Rudi Gober.

Durentovu ekipu, pored Irvinga, Embida, Lenarda, Tejtuma i Bila, čine i Džejms Harden, Dejvid Buker, Zajon Vilijamson, Zek Lavin, Julijus Rendl, Nkola Vučević i Donovan Mičel.

1 KOMENTAR

Comments are closed.