“Bila je grozna i neprijatna”: Elton Džon o Madoninom odnosu prema Lejdi Gagi

0
Foto: Profimedia

Elton Džon optužio je koleginicu Madonu da je bila “grozna i nezahvalna” prema Lejdi Gagi tokom jednog intervjua, prenosi Independent.

Elton je u nedavno objavljenim memoarima govorio o Madoninom intervjuu 2012. za ABC News, u kojem je pop kraljica konstatovala kako Lejdi Gagina pesma “Born This Way” isuviše liči na Madoninu “Express Yourself”.

“Shvatio sam da Gagin singl ‘Born This Way’ definitivno liči na ‘Express Yourself’, ali ne mogu da shvatim zbog čega je bila toliko neprijatna i grozna, umesto da to shvati kao kompliment”, naveo je Džon u memoarima i dodao: “Posebno kada se predstavlja kao borkinja za ženska prava.”

Elton Džon kaže da je to potpuno pogrešno ponašanje. “Ostvareni umetnik ne treba da gazi mladog umetika na početku njegove karijere.”

U trenutku kada je Madona dala intervju, Elton Džon ju je nazvao “noćnom morom” i “sajamskom striptizetom”, ne znajući da će taj komentar završiti na TV.

“Bio sam besan i rekao sam neke užasne stvari o njoj TV voditelju iz Australije, kojeg poznajem još od sedamdesetih. To nije bio deo intervjua, već razgovor dva stara prijatelja. Emitovali su ga, svakako… Svejedno nisam to trebao da kažem. Izvinjavam se.”