“Bestidni primerci ljudske vrste vode i vlast i opoziciju”: Bakić odgovorio Đilasu na javno pismo

3
Fotografija: Igor Pavićević

Juče je Dragan Đilas uputio javno pismo Jovu Bakiću, rekavši da ne želi da ćuti na “konstantno vređanje” i zamerio mu je što će izaći na sledeće izbore.

Bakić je uputio odgovor u još jednom javnom pismu.

“Đilas je tužio Željka Mitrovića, ali ja njega neću jer me nijedan od njih ne bi mogao uvrediti, baš kao ni poslanici SNS-a i njihov šef. Reč je o bestidnim primercima ljudske vrste. Danas vladaju Srbijom vodeći i vlast i opoziciju. U tome je naša tragedija…”, poručio je Bakić.

Predsednik Stranke slobode i pravde zamerio je Bajiću što je upućivao pretnje predstavnicima vlasti, što smatra pogrešnim i necivilizovanim…

“Pripadnici ovog režima biće jureni ulicama i verovatno će neki od njih plivati Savom i Dunavom. Postoji razlika između glagola plivati glagola plutati ali ni Đilas, ni Vučić, ni Željko Mitrović, Sarapa, Krlo, ni DJV neće ili ne žele da znaju za nju”, objašnjava Bakić.

Sa druge strane, Đilas ističe da se Bakić kreće u određenim krugovima u kojima se kreću članovi SNS-a, ali “nikada nije ostvario svoje pretnje”.

“On u doba dok je bio predsednik Košarkaškog saveza, ništa nije primetio u autoritarno-mafijaškom režimu, a pojavljivao se u javnosti”, zaključio je jedan od osnivača nove političke partije leve orijentacije.

3 KOMENTARA

  1. Господин Бакић је потпуно у праву у опису оних који данас воде државу и опозицију и веома много греши око одлуке о изласку на изборе.

  2. Profesore Bakicu, slab Vam je ovo odgovor na Djilasovo pismo.
    Zar vi niste sposobni da sednete i kao ljudi raspravite stvari uz uvazavanje cinjenica?
    Potrebna je Srbiji prava socijaldemokratska stranka, ali da li stvarno mislite da je sad prilika da izadjete na izbore? Vucic ce Vam pokloniti dva mandata, ali nista necete time promeniti. Samo cete mu dati legitimitet izbora.

  3. Ne daj se Bakiću… ja sam krenuo u teretanu da nabacim kondiciju za tu jurnjavu po ulicama kad dodje vreme

Comments are closed.