Besplatne radionice: Veštine neophodne ženama za uspešno započinjanje sopstvenog biznisa

AFA asocijacija za afirmaciju potencijala žena organizuje besplatne radionice za 15 polaznica. Prijave do 20. avgusta

0

Tehnološki napredak danas ubrzano menja način na koji živimo i radimo a poslovi koje danas obavljamo u skoroj budućnosti će izgledati bitno drugačije. Ovo predstavlja izazov koji treba pretvoriti u šansu za lični razvoj i napredak!

Prvi AFA mentorski program omogućiće ženama da od septembra 2019. do marta 2020. jednom mesečno, potpuno besplatno svoje poslovne ambicije obogate veštinama koje su neophodne za uspešno započinjanje sopstvenog biznisa, poslovno povezivanje i kreiranje netvorking biznis mreže.

Mnoge žene razmišljaju o započinjanju biznisa i imaju ideju u koju veruju ali ta ideja još nije razrađena, testirana i u celosti osmišljena. Žene se ređe odvažuju i odlučuju na samostalnost i rizike koje započinjanje sopstvenog biznisa sa sobom nosi, često nedostaje podrška ili ako postoji nije dovoljno kompetentna za realizaciju ideje. Ženama kao i svakom drugom početniku u biznisu nedostaju određene veštine, šire iskustvo, netvorking sa poslovno već ostvarenim profesionalcima kao i resursi.

AFA mentorski program će ženama koje se prijave pružiti priliku da iskoriste šansu i ostvare pun potencijal svoje poslovne ideje. Jačanje samopouzdanja i netvorking, sticanje poslovnih i liderskih veština, pristup tržištu, marketing, strategija, osnovne tehnološke veštine, održivost biznisa i pristup kapitalu i inspirativne priče uspešnih žena kojesu na liderskim pozicijama u domaćim i internacionalnim kompanijama – ovo je znanje i iskustvo koje će sa polaznicama AFA radionica podeliti članice AFA mreže. Sve što je potrebno je da se najkasnije do 20. avgusta pošalje prijava i da se sačeka povratna informaciju o tome da li je prijava odabrana. 15 odabranih polaznica će biti kontaktirane.

Mejl za prijave je: mentorship@afa.co.rs

  • AFA mentorski program deo je Inicijative „WE Founders“, trogodišnjeg projekta koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) a sprovodi Impact Hub Beograd u saradnji sa Asocijacijom za afirmaciju potencijala žena (AFA) i Udruženjem poslovnih žena Srbije (UPŽ).
  • Izrada ovog programa omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj je isključivo odgovornost Asocijacije za afirmaciju potencijala žena (AFA) i ne predstavlja nužno stavove Impact Hub-a, USAID-a ili Vlade SAD.