Bastaća na mestu predsednika beogradske organizacije SSP menja Borko Stefanović

1
Foto: Nedeljnik

Stranka slobode i pravde (SSP) smenila je danas Marka Bastaća sa mesta predsednika beogradske organizacije te stranke i umesto njega postavila Borka Stefanovića, zamenika predsednika SSP-a.

SSP je saopštila da Bastać nije sprečio pojedine članove opštinskog odbora da, suprotno odlukama stranke o bojkotu izbora na svim nivoima, učestvuju na izborima.

“Danas je raspušten Opštinski odbor SSP na Starom gradu, jer su pojedini članovi suprotno odlukama stranke o bojkotu izbora na svim nivoima bili uključeni u izborne radnje koje su rezultirale predajom liste “‘Čuvamo Stari grad – Ujedinjena opozicija'”, saopštila je SSP.

U saopštenju se podseća da je SSP čvrsto opredeljena za bojkot na svim nivoima i da svi koji na bilo koji način učestvuju u lažnim izborima ne mogu biti njen deo.

“Jedini način da se na ovim izborima ne glasa za Vučića je da se izbori bojkotuju. Sve drugo je učestvovanje u pokušaju da se obmanu gradjani, i stvori privid da izbori u Srbiji postoje”, dodaje se u saopštenju. 

“Predsedništvo SSP je donelo odluku da smeni Marka Bastaća sa mesta predsednika beogradske organizacije SSP-a,  jer nije sprečio aktivnosti zbog kojih je opštinski odbor raspušten. Cilj nam je da dodatno ojačamo gradsku organizaciju, i pripremimo se za prevremene gradske izbore za koje ćemo se izboriti zajedno sa gradjanima. Izbore na kojima ćemo pobediti Vesića, i niegovu ekipu koja već godinama maltretira Beogradjane”, navodi se u saopštenju. 

Na mesto poverenika za Beograd postavljen je Borko Stefanović, zemenik predsednika SSP-a, kaže se na kraju saopštenja.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Posle procitanog teksta,i dalje mi nije jasno.Da li je Bastac trajno smenjen,i da li izlaze na izbore NORMALNO u pravom smislu te reci.A posle im je krivo sto ih narod nece.Politika im je bla,bla,truc.

Comments are closed.