“Barselona je došla po Jokića, a on je odigrao… To se ne zove loše…”: Kako je zapravo Jokić završio u Denveru

1
Foto: Profimedia

Nikola Jokić je imao sreću da ga na NBA draftu izabere Denver, ali to je, kako u intervjuu za Nedeljnik kaže njegov menadžer Miodrag Miško Ražnatović, samo jedna u nizu ekstremno srećnih okolnosti.

“Prva srećna okolnost je način na koji je on uopšte došao u Megu. Ja sam duboko ubeđen, da Nikola nije došao u Megu, situacija u njegovoj karijeri bi bila potpuno drugačija. Jednostavno, njemu je trebalo vreme da pokaže nestvarni talenat koji ima, a drugi klubovi nemaju to vreme. Nakon toga smo shvatili da bi trebalo neko vreme da provede u Evropi, pa da onda proba NBA.

Napravljen je dogovor sa Barselonom. Dogodila se nesrećna okolnost, koja se posle pokazala kao najsrećnija moguća, a to je da je tu završnu utakmicu pre potpisa ugovora, u Sremskoj Mitrovici pred očima ljudi iz Barselone odigrao… to se ne zove loše, to se zove najgore ikada.

Ta njegova partija je odložila potpisivanje ugovora sa Barselonom, a onda se kasnije uključio Arturas Karnišovas, kao predstavnik Denvera, sa idejom direktnog odlaska Nikole, iz Mege u NBA…”, rekao je Ražnatović.

Miško Ražnatović je za novi Nedeljnik govorio o Jokiću, njegovom sazrevanju, karijeri od Sombora do Denvera, ali i o nacionalnom timu Srbije, našem košarkaškom genu, o Jadranskoj ligi, o Dušanu Dudi Ivkoviću, NBA…

CEO TEKST U NOVOM NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 30. MAJA, ILI U DIGITALNOM IZDANJU DOSTUPNOM NA NOVINARNICA.NET

1 KOMENTAR

  1. Jokić je u Denveru dobar, možda i predobar, ali u reprezentaciji Srbije to sigurno neće biti tako. Do sada je bilo i dosta sreće sa drugim mestom, prvi nikako, bojim se da sada nećemo biti ni među 4 najbolje plasiranih jer smo već sebe videli da smo rame uz rame sa Amerima što je naravno obična glupost. Mi smo na 30 poena daleko od njih ako ozbiljno igraju. Ni priča sa Olimpijade 1992 ne bi bila drugačija Ameri su bolji od nas u košarci samo treba da zapnu i to je to. Naravno izgubiće i oni jednom ali ne 2019.

Comments are closed.