Baletska predstava „Kabare“ besplatno na Sava Promenadi

    0

    U okviru inicijative KVART Belgrade Waterfront, ljubitelji baleta uživaće na obali Save u maestralnim pokretima umetnika Narodnog pozorišta

    Baletski umetnici Narodnog pozorišta izvešće u četvrtak, 5. septembra sa početkom u 21 čas predstavu pod nazivom „Kabare“, na kaskadnoj terasi između Starog savskog mosta i stambene zgrade BW Residences, a u organizaciji Društva starosedelaca i ljubitelja Savamala i kompanije Belgrade Waterfront. Predstava je deo kulturno-umetničke inicijative KVART Belgrade Waterfront.

    U jedinstvenom događaju pod nebom Sava Promenade učestvovaće sedam baletskih igrača Narodnog pozorišta: Verica Stanojević, Dušanka Kaličanin, Olga Olćen, Jelena Borović , Brankica Mandić, Miloš Marjan i Marko Vasiljević. Podršku će im pružiti i kolega, operski pevač Dragoljub Bajić.

    Ovo izvođenje na otvorenom, nastavljajući u tonu spektakularne manifestacije „Opera na vodi“, još jednom će pokazati da je otvoreni prostor pored reke savršena scena za kreativno izražavanje, koja Beograđanima i gostima poklanja kulturno-umetničke ugođaje u potpuno novom ruhu. Savršenu atmosferu opuštanja uz divne tonove i graciozne scenske pokrete upotpuniće i degustacija vina i grožđa, u kojoj će uživati svi okupljeni gledaoci.