Ask an expert – Kako brendovi komuniciraju u postkriznim vremenima

  0

  Gost: Anđelko Trpković, CEO, Publicis Groupe Adriatic

  Po prvi put, format „Ask an Expert“ u organizaciji Srpske asocijacije menadžera imaće kombinovan pristup – održaće se uživo u prostorijama SAM-a kao i putem online Zoom platforme u utorak 16. juna 2020. od 16 časova. Čast da bude prvi gost ovakvog događaja u ulozi predavača imaće Anđelko Trpković, CEO, Publicis Groupe Adriatic, a celokupan događaj možete pratiti putem LINKA.

  Teme o kojima će biti reči odnose se na ponašanje brendova i promene u njihovom izražavanju tokom korona perioda i sada u post korona periodu; saznaćemo koji su to novi trendovi, ali će jedna od ključnih tema biti i liderstvo.

  Anđelko Trpković je karijeru u industriji komunikacije započeo pre više od 20 godina. Krajem devedesetih dokazao se kao ulični Freedom fighter. Nakon toga artikulisao je sopstveni put kroz organizovanu industriju komunikacije – prvo u maloj lokalnoj kreativnoj agenciji Srebrn Tuš, zatim kroz poziciju direktora marketinga Vojvođanske banke i na kraju kao generalni direktor Beogradskog sajma.

  Kompaniji Publicis Groupe se priključuje 2010. godine i od tada aktivno radi na očuvanju liderske pozicije i daljem razvoju agencija Leo Burnett, Publicis, Saatchi&Saatchi kao i medijskih agencija Zenit i Starcom u Srbiji. Od aprila 2017. godine obavlja dužnost CEO za Adriatic region.