Aplikacija pomoću koje možete poručiti sve što vam je potrebno gde god da se nalazite u gradu

  0
  Foto promo

  Glovo je osnovan u Barseloni 2015. godine. Danas je prisutan u 247 gradova i 26 zemalja širom sveta među kojima su pored Španije, Portugal, Francuska, Italija, Rumunija, Gruzija, Ukrajina i Hrvatska u Evropi; Maroko i Egipat u Africi; Kostarika, Argentina, Ekvador, Peru, Urugvaj, Puertoriko, Gvatemala i Dominikanska Republika u Americi. Glovo sarađuje sa mrežom koja broji više od 36.000 aktivnih kurira u svetu, koji isporuče više od 4.6 miliona porudžbina mesečno, širom sveta. Posluje sa više od 20,000 partnera širom sveta kao sto su McDonalds, KFC, Starbukcs, Pizza Hut, Wendy’s, Taco Bell, Carrefour, itd. i isporuči više od 40 miliona porudžbina na godišnjem nivou.

  Glovo je multifunkcionalna aplikacija koja korisnicima omogućava naručivanje i dostavu bilo čega, od hrane i namirnica, poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvoda i dokumenata u svom gradu.

  Šta znači multifunkcionalna aplikacija? Glovo aplikacija omogućava unutar jedne aplikacije pristup različitim kategorijama – najboljim restoranima, supermarketima, prodavnicama, apotekama, iz kojih potrošači mogu naručiti sve što im je potrebno. Pored navedenih postoje i kategorije – kurirska dostava i “Anything” preko koje korisnici mogu poručiti (skoro) sve što požele.

  Glovo se udružuje sa raznovrsnim spektrom poslovnih subjekata uključujući restorane, supermarkete, apoteke, cvećare kako bi se naručeni proizvodi dostavili putem mreže kurira, tzv. Glovera, u roku od svega nekoliko minuta.

  Glovo aplikacija je od juna 2019. godine dostupna u Beogradu. Beograđani, kao i Glovo korisnici širom sveta, sada mogu iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze brzo, jednostavno i lako, naručiti sve što im je potrebno i platiti putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom, ili ako im je draže gotovinom.