Aplikacija Drive.Go – telefon je sve što vam treba za plaćanje goriva

  0

  Novi načini plaćanja razvijaju se svuda u svetu, a napredak tehnologije i sve veća upotreba mobilnih telefona doneli su brojne inovacije, naročito kada je u pitanju korišćenje aplikacija.

  Kao kompanija posvećena modernizaciji i primeni inovacija u svom poslovanju, NIS je, prvi na našem tržištu, predstavio mobilnu aplikaciju Drive.Go, koja vozačima omogućava da plate gorivo bez izlaska iz automobila. Ovakav način plaćanja nije samo lak i jednostavan, već i bezbedan, jer omogućava da napunite svoj rezervoar i platite gorivo uz očuvanje fizičke distance u vreme pandemije.

  Aplikaciju možete preuzeti sa Google Play ili Apple Store-a, a zatim je potrebno da registrujete svoj korisnički nalog i unesete bankarsku karticu kojom želite da obavljate plaćanje. Na benzinskoj stanici, pre točenja goriva, pokrenite aplikaciju i skenirajte QR kod koji sa nalazi na točionom mestu, direktno iz automobila. Nakon točenja potrebne količine goriva, klikom na dugme „Plati“, proces kupovine i plaćanja je završen. Ukoliko imate karticu lojalnosti „Sa nama na putu“, registrujte je u Drive.Go mobilnu aplikaciju i prilikom svake kupovine dobijate bonus poene.

  Tehnološki napredak ne doprinosi samo razvoju industrije i proizvodnje, već i stvaranju mogućnosti za primenu inovativnih rešenja koja nam olakšavaju svakodnevni život. Promena načina na koji smo do sada koristili usluge i proizvode donosi nam uštedu vremena i omogućava da ispunimo svoje obaveze lako i jednostavno.

  NIS konstantno radi na povećanju broja benzinskih stanica na kojima je dostupno plaćanje goriva na točionom mestu, a spisak više od 80 stanica na kojima je moguće koristiti aplikaciju, kao i više informacija o načinu korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije, dostupno je na potrošačkim sajtovima NIS-a, www.nispetrol.rs/sr/drive-go i www.gazprom-petrol.rs/drive-go kao i besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888.