Antonio Banderas zaražen koronom: „Danas, na svoj 60. rođendan…“

0
Foto Profimedia

Španski glumac Antonio Banderas objavio je danas, na svoj 60. rođendan da je u karantinu pošto je dijagnostikovan pozitivno na koronavirus, navodeći da se oseća „relativno dobro“ i da je samo malo „umoran“.

„Danas, 10. avgusta primoran sam da proslavim svoj 60. rođendan poštujući karantin pošto sam dijagnostikovan pozitivno na bolest Kovid-19“, napisao je glumac na društvenim mrežama, ne navodeći gde se nalazi.

„Osećam se relativno dobro samo malo umorniji nego obično i imam poverenja da ću se oporaviti što pre sledeći medicinska uputstva što će mi nadam se dozvoliti da savladam infekciju koju imam i koja pogađa toliko ljudi na planeti“, rekao je glumac filmova „Maska Zoroa“, „Razgovor s Vampirom“, „Kraljevi mamba“.

U objavi datoj uz njegovu sliku kad je bio beba on je dodao da će iskoristiti izolaciju da čita, piše, odmara se i nastavi da sprovodi projekte da „počnu da daju smisao njegovim mladim šezdesetim“. 

Banderas se nije pojavio na dobrotvornoj gala priredbi u hotelu u Marbelji gde je trebao da bude domaćin, a njegovo odsustvoje tek ovim je objašnjeno.

(Beta)