Anđelina Džoli o Bredu Pitu i deci: “Sada moramo da budemo tamo gde je njihov otac odlučio da živi”

0
Foto: Profimedia

Glumica i rediteljka Anđelina Džoli kaže da čeka da njena deca napune 18 godina kako bi otišla da živi gde želi, a da je sada u obavezi da bude u istoj državi kao i “otac njene dece”, Bred Pit.

Džolijeva je u velikom intervjuu za Harpers Bazar pričala, između ostalog, o svojoj divljoj strani i o slobodi, o tome kako retko može da ide u svoju kuću u kambodžanskoj džugli, ali da su čisto praktični razlozi u pitanju jer mora da ostane sa porodicom u Sjedinjenim Državama.

“Volela bih da živim u inostranstvu i hoću čim moja deca napune 18 godina. Sada moramo da ostanemo tamo gde je njihov otac odlučio da živi.”

Bred i Anđelina razveli su se2016. godine i proces je potrajao baš zbog starateljstva nad decom. Ali, mnogo veći uticaj na decu ima upravo Anđelina. Ona kaže da stalno podstiče decu da putuju i da gaje taj duh slobode i da “istražuju svet, uključujući i svet ideja i izražavanja”, kao i “da ne postoje limiti šta im je dozvoljeno da studiraju ili znaju ili zamišljaju sebe o tome šta rade u budućnosti”.

Govoreći o prilici da živi u Africi, rekla je: “Želim da moja deca odrastaju u svetu, ne samo da uče o njemu, već da ga žive i imaju prijatelje širom sveta. Sledeće godine počinjemo da gradimo kuću u Africi.”