Ana Brnabić: Beba je najveća radost koja mi se u u životu dogodila. Sve se promenilo

3
Foto: Tanjug

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da joj je beba promenila život. Ona je govorila i o partnerki Milici, koja joj je, kako kaže, najveći kritičar.

“l Milica je vrlo iskrena i direktna, što meni pomaže da ostanem sa obe noge na zemlji. Nedostaje joj naš raniji život i ja sam joj neizmerno zahvalna na svoj ličnoj žrtvi koju je podnela otkad sam ušla u politiku. l Za doček Nove godine biću kod kuće. Ovo je Igorova prva Nova godina, imamo jelku i poklone i beskrajno se radujem tome da budemo svi zajedn”, rekla je premijerka u intervjuu za Kurir.

Premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da je najviše ponosna na to što je u timu predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

Od njega, kako kaže u intervjuu za Kurir, svaki dan uči. Odlučno odbacuje spekulacije da postoje šumovi u komunikaciji između njih dvoje, a govoreći o rezultatima Vlade, kaže da će najbolju ocenu dati građani na prolećnim izborima.

O dolasku bebe u kuću, rekla je: “Sve se promenilo, sve je drugačije. To je najveća radost koja mi se u životu dogodila”

Brnabić je rekla i da joj je partnerka najžešći kritičar. “Vrlo je iskrena i direktna, što meni pomaže da ostanem sa obe noge na zemlji. Nedostaje joj naš raniji život i ja sam joj neizmerno zahvalna na svoj ličnoj žrtvi koju je podnela otkada sam ušla u politiku, zbog čega smo izgubili ogroman deo naše privatnost”.

Kako provodi slobodno vreme, kaže:

“Skoro da uopšte nemam slobodno vreme. Ovaj posao zahteva pažnju i pozornost u svakom trenutku. Kada legnem da spavam, a napolju je pljusak, razmišljam da li će negde biti poplave. Kada nema snega u vreme kada uobičajeno treba da ga ima, zovem ministra Nedimovića da ga pitam kako nam to utiče na poljoprivredu. A kada i imam slobodno vreme, tu je predsednik koji radi. Jednom me je pozvao u pola sedam ujutro za 1. maj da me pita zašto uvozimo maline kad su naše bolje i da li smo dobili podatke za rast u aprilu. To malo slobodnog vremena koje nađem provodim s porodicom i prijateljima”.

3 KOMENTARA

  1. Svako ljudsko biće na zemlji proizvod je heteroseksualne veze. Jednostavno ne biste postojali da se muškarac i žena ne uparuju. Ustati protiv heteroseksualnosti znači stati protiv propagiranja ljudske rase. Zaista je tako jednostavno. Ljubav nije samo ljubav. Perverzija, distorzije, manipulacije i uvijanje istine doogađaju se od početka stvaranja. Ljudi stalno upadaju u ljubav i iz nje izlaze. Želje i požude se menjaju. Istina ne može biti utemeljena na onome za čime čeznu naša varljiva srca. Mi ne možemo menjati našu moralnost na temelju nedoslednosti promjenjive društvene prihvatljivosti. Božja istina je stalna. On se ne mijenja. Njegova ljubav ne propada. On može preokrenuti svet naopako ako mu dopustiš. Moramo biti jaki za očuvanje Božjeg moralnog zakona u milosti i ljubavi. U molitvi pomaknite se i osvetlite svoje svetlo usred izopačene i iskrivljene generacije. Naša djeca zaslužuju bolje od ovoga.

  2. zasto socijalne sluzbe ne oduzmu dete od homoseksualnog para ??? Da li imaju pravo homoseksualci da imaju dete u Srbiji i od kad to imaju pravo ???

  3. Predsednik Srbije Aleksandra Vučić posetio je juče porodicu Đurić sa devetoro dece, pri tome je upoznao Uroša, Ognjena, Milana, Miloša, Mihajla, Stefana, Nemanju, Cviju, Milicu i to je učinio krajnje ljudski prema deci začetih i rođenih prirodnim putem, gde su majka i otac, dok je bio živ, prirodni i privezani porodici. Predsednik je trebao da poseti i dom premijerke, gde se gaji sin Milice, Igor, a ne Ane. Pomenuti dečko je promenio život premijerki, kako ona kaže, a nije jasno kako, čime i zašto, kada dečko je stvoren veštačkim putem i on je isto što i predsednikom, bar što se tiču emocije. Igor je još jedan put kako će se povećati natalitet naše zemlje, dve žene, jedan ili više vlastitih sinova i kćeri. Bitno je da se rađaju deca nije bitno čija su, kako su nastali, al’ naša, no čija?

Comments are closed.