“Vučićevo stanje stabilno, nema opasnosti”: Predsednik Srbije na VMA zbog kardiovaskularnih problema

4
Foto: Tanjug/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je zbog problema sa srcem sinoć primljen na Vojno-medicinsku akadamiju, objavio je Generalni sekretarijat predsednika, a prenosi RTS.

Vučić je na VMA primljen u kasnim popodnevnim satima, a iz Predsedništva je jutro medijima potvrđeno da je Vučićevo stanje je stabilno.

Savetnica predsednika Suza Vasiljević potvrdila je takođe da je zdravstveno stanje predsednika stabilno, ali da je zadržan na VMA zbog predostrožnosti.

Za sada se ne zna kada će biti pušten kući, a to će zavisiti od procene lekara, rečeno je iz Predsedništva. 

Svetski mediji pišu o tome da je predsednik Srbije stabilno, a to su za Rojters, Tas i AP potvrdili njihovi neimenovani zbori.

“Predsednik se oseća dobro, nema opasnosti”, prenosi TAS.

Asošiejted pres podseća da su srpski mediji ranije pisali o Vučićevim problemima sa krvnim pritiskom.

Hrvatska HINA piše o tome da je Vučić u petak imao veoma težak dan, da je imao nekoliko sastanaka, između ostalih i sa delegacijom Evropskog parlamenta koja je učestvovala u međustranačkom dijalogu, a bio je i deo otvaranja novih ulica i parkova u okviru kompleksa “Beograd na vodi”.

4 KOMENTARA

  1. Ja mu želim sve najbolje, što se zdtavlja tiče, ali te bahatosti bi trebalo da se oslobodi što pre; jer nije normalno reći u vezi Krušika, dakle, tu velikog kriminala nema, otkud on to zna, da bi kategorički tražio da se istraži sukob interesa 🙂
    I to sve nesto kategorički: mislim, nadam se, da narod nije više tako blesav; dokle će se slepi vodja, više provlačiti kroz ovaj narod.
    To je nešto što ne razumem!

  2. Iako RTS, B92 i slični provladini portali objavljuju samo komentare podrške u vezi sa ovim slučajem, začuđujuće mali broj takvih komentara podrške govori dovoljno o tome šta javnost zaista misli o njemu.

  3. Barem je njegova hospitalizacija otvorila oči svima da nemamo ništa lično protiv njega nego protiv njegove vladavine prepune bahatosti i samovolje, jer nisam se obradovao da je bolestan, mada bi mi bilo drago da se penzioniše i ode sa vlasti.

Comments are closed.