“Aleksandar Obradović je zarobljenik režima u prokletoj avliji…”: Vladimir Gajić o slučaju “uzbunjivač” u Utisku nedelje

2
Foto: Profimedia

Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke i pravni zastupnik uhapšenog radnika “Krušika” Vladimir Gajić izjavio je da je uhapšeni Aleksandar Obradović “zarobljenik režima”.

Gajić je tokom gostovanja u emijisi “Utisak nedelje” rekao da je tužilaštvo u bezizlaznoj poziciji.

“Kada bi to bila laž, onda ne bi mogla da bude tajna, a ako je istina to što kaže onda on ne čini krivično delo. To je šah mat za tužilaštvo, iz te enigma oni ne mogu da izađu”, ocenio je Gajić.

Gajić je istakao da je Aleksandar Obradović zarobljenik u “prokletoj avliji”, jer mera kućnog pritvora može da traje do pravnosnažnog okončanja postupka, što može da se dogodi vrlo brzo, a može da traje i pet godina, prenosi N1.

Gajić je naveo da postoji isti obrazac ponašanja “tajne službe koja je učestvovala i u hapšenju Obradovića” i u ranijim događajima.

“Sadašnji naziv te službe je BIA, a Udba je najbolje ime za njih, i oni rade iste stvari od 1945. godine. Ta institucija je uvek na vlasti, njima ne smetaju promene režima, i oni su najveći problem srpskog društva. Nećemo moći ni korak napred dok taj problem ne rešimo. Prema pravosnažnim presudama, oni su ubili Zorana Đinđića, Ivana Stambolića, četvoricu na Ibarskoj magistrali, dva puta su pokušali da ubiju Vuka Draškovića i prema prvostepenoj presudi ubili su i Slavka Ćuruviju”, rekao je Gajić.

2 KOMENTARA

  1. Zasto sve ovakve pojave-probleme promovisete u Utisku nedelje da ih ,,resava,, Olja Beckovic , odnosno tv N1 umesto da se to resava institucionalno? Zasto je pomenutoj tv stalo toliko da nas unisti po svim osnovama?

  2. Nakon lažiranja priloga televizije “Raša tudej” SzS je promenio ime i zove se SzL – Savez za laži . Da li će se to naći u emisiji Olje Bećković ? Naravno da neće , jer tamo se i zakuvavaju laži i mržnja .

Comments are closed.