“Aleks Ferguson će ceniti dobar alkohol…”: Savo Milošević o najavljenom dolasku legendarnog trenera na meč Partizana i Mančester junajteda

0
Foto: Profimedia

Trener Partizana Savo Milošević rekao je u najavi utakmice koju će njegovi igrači odigrati protiv Mančester Junajteda, da je rezultat Zvezde protiv Liverpula čudo, a da se čuda ne događaju svaki dan. Ipak, Milošević veruje da njegovi igrači takvo čudo mogu da zasluže.

“Videli ste sinoć koliko je teško u duelu koji je Crvena zvezda igrala, a mi ćemo se sutra sudariti sa sličnim problemom kao Zvezda. Te priče koje kruže da Mančester nije u formi i da je lako su nedozvoljene. U suprotnom neminovnost je da prođemo kao Zvezda ako tako razmišljamo”, rekao je Milošević.

On je rekao i da je velika čast što će duelu u Humskoj prisustvovati ser Aleks Ferguson.

“U godinama je kada ne ide na sve utakmice. Čast i privilegija za mene je da mogu da kažem da sam radio sa Fergusonom u UEFA i to je najdragocenije iskustvo koje imam. Videću ga na večeri, pa ćemo imati vremena za razgovor. Mogu da mu preporučim mnogo stvari u Beogradu, ali pošto je on Škot sigurno će ceniti dobar alkohol”, rekao je trener crno-belih.

Ako Milošević bude izabrao vino, s obzirom na to da su poznate Fergusonove sklonosti prema tom piću, mogli bi da provedu veče u prijatnom ćaskanju.

“Nadam se da će videti dobar Partizan i da ćemo na najbolji način predstaviti naše mlade igrače”, dodao je Milošević.

Ako mladi zablistaju, Fergijev užitak biće potpun.