Aktivan vikend: Turnir u odbojci na pesku i salsa žurka na Sava Promenadi

    0

    Iako se približavamo kraju septembra, letnja zabava na Sava Promenadi ne jenjava! Ovog vikenda, u okviru Belgrade Waterfront-a zanimljive aktivnosti očekuju kako ljubitelje sporta, tako i one koji najviše uživaju u muzici i plesu – u subotu se na šetalištu pored Save organizuje plesna žurka „Ispratimo leto“, a u nedelju nagradni turnir u odbojci na pesku, na koji se mogu prijaviti zainteresovane ekipe od po tri člana.

    Temperature se možda snižavaju, ali leto nam ostaje duže i dodatno se zagreva ritmovima salse – u subotu, 21. septembra, na Sava Promenadi održava se velika plesna žurka nazvana „Ispratimo leto“. Žurka će početi u 15 časova, trajaće sve do sumraka i obuhvatiće promo čas kubanske rumbe, takmičarske salse, grupne koreografije za decu i odrasle, ali i mnoštvo interesantnih plesnih načina da provedete subotnje popodne i to na svežem vazduhu. Za dečake i devojčice, posebnu atrakciju predstavljaće mađioničar, a veče se završava zajedničkom žurkom – kao svaka prava subotnja noć u gradu!

    Nakon brzih latino ritmova, aktivan vikend se nastavlja u nedelju 22. septembra velikim nagradnim turnirom u odbojci, na odbojkaškom terenu na Sava Play-u. Na turnir, koji počinje tačno u podne, mogu se prijaviti muški, ženski i mešoviti timovi od po tri člana, na broj telefona 0677666555. Maksimalni broj timova je 16, a organizator, Welcome to fun radio, za ekipe koje zauzmu prva tri mesta obezbedio je i vredne nagrade – vaučere za sportsku opremu.