Akcija za dezinfekciju i održavanje klime u Hondi

  0

  Kompanija Delta Automoto poziva vozače Honda automobila da iskoriste priliku za dezinfekciju vozila zbog koje neće morati da brinu o izlasku iz kuće, dovoženju automobila u Honda servis, čekanju i povratku nazad.

  U želji da izađu u susret i olakšaju obaveze oko održavanja, u dogovoru sa klijentima dolaze po automobil i vraćaju ga nakon izvršene usluge.

  Hondini servisni stručnjaci će temeljno očistiti i dezinfikovati rashladni sistem, zameniti filter klime, ulje kompresora i dopuniti freon kako bi temperatura unutrašnjosti bila prijatna i zdrava.  Provera klima uređaja obezbeđuje da vam bude prijatno čak i u najtoplijim danima kako bi vožnja bila opuštenija.

  Pored klima uređaja, dezinfikuje se i kabinski prostor vozila.

  5* akcija podrazumeva sledeći paket usluga:

  • Dezinfekcija kabinskog prostora
  • Dezinfekcija sistema ventilacije
  • Zamena filtera klime
  • Dopuna freona
  • Zamena ulja kompresora klime

  Cena 5* paketa iznosi 6,600 dinara, uz napomenu da Delta Automoto Pick up&Delivery uslugu vrši isključivo na teritoriji Beograda.

  Delta Automoto servis možete kontaktirati putem emaila: servis.prijem@deltaautomoto.rs ili na sledeće brojeve telefona: 011/ 20 10 928, 011/ 20 10 984.

  U Hondinom servisu obezbeđene su sve mere predostrožnosti koje se odnose na važnost zdravlja i sigurnosti kako klijenata, tako i zaposlenih.