Akcija CIF čisti Srbiju počela u Kruševcu

  0

  Ovogodišnja kampanja CIF čisti Srbiju, počela je u Kruševcu, gde je park kod prolaza u Kosančićevoj ulici očišćen i ulepšan.

  Predstavnici kompanije Unilever zajedno su sa poznatom glumicom Anđelkom Prpić učestvovali u akciji čišćenja, a kako bi prolaz u centru Kruševca zablistao novim sjajem, čišćenju su se priključili i sugrađani koji su dali svoj doprinos u uređenju grada.

  U parku su postavljene nove klupice, uklonjeni su grafiti i zasađeno je cveće, a stručni tim je postavio i eko ostrva sa kantama za smeće koje će služiti za reciklažu.

  „Ponosni smo što je akcija CIF čisti Srbiju, stigla i do Kruševca, gde će građani imati priliku da uživaju u lepšem i osveženijem okruženju“, izjavila je Biljana Ljubojević marketing menadžer kompanije Unilever i dodala: „Naši proizvodi su vrlo efikasni kod uklanjanja nečistoća, kako u domaćinstvima, tako i u primeni na površinama izvan kuće. Šestu godinu zaredom, kompanija Unilever sprovodi ovu akciju sa ciljem podizanja svesti o značaju redovnih higijenskih navika i očuvanju životne sredine i okruženja u kojem ljudi žive“.

  Nakon Kruševca, kampanja Unilevera nastaviće svoju misiju ulepšavanja širom Srbije. Ono po čemu se ovogodišnja akcija “CIF čisti Srbiju” razlikuje od prethodnih godina, jeste da su u odabiru lokacija učestvovali građani koji su predlagali i glasali za mesta koja će biti uređena, ulepšana i spašena od dodatnog propadanja.