Advokat napadnutog vlasnika klinike tvrdi da je Jovanović nasrnuo i na njega…

0
Foto: Printscreen N1

Dejan Dubajić, pravni zastupnik Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu,čiji vlasnik se u nedelju sukobio sa Čedomirom Jovanovićem, tvrdi da ga je lider Liberalno-demokratske partije jutros napao ispred klinike.

“Jovanović je nasrnuo na mene i polomio mi naočare ispred Fizio centra”, potvrdio je Dejan Dubajić za “Večernje novosti”.

Kako su preneli mediji, na licu mesta se nalazi policija, a istraga je u toku.

Policija trenutno saslušava vlasnika Fizio centra, njegovog advokata, ali i Čedomira Jovanovića i njegovu suprugu Jelenu, kako bi razjasnili sve što se dešavalo tokom noći i ovog prepodneva na Novom Beogradu.

Kako prenosi Blic, pre nego što je došlo do bliskog kontakta Jovanovića i advokata Dubajića, Čeda je imao još jedan incident.

Po priči radnika sa obližnjeg gradilišta, prilikom dolaska na posao on je naišao na parkirani “BMW” u kojem se nalazio Jovanović.

“Auto je bio parkiran, motor isključen. Zatrubio sam mu, a onda je Jovanović izašao vidno nervozan šireći ruke. Nakon toga je naglo pokrenuo auto i udario u “fiat punto” u kojem je bila devojka koja je zadobila lakše povrede”, ispričao je radnik.