Admiral milioner

  0

  Kada javite prijateljima da ste postali milioner, da li vam na prvu poveruju? Ili misle da je u pitanju šala?

  „Ne znam šta su pomislili, ali verovatno im je bilo jasno sudeći po euforiji u mom glasu i brzini kojom sam pričao, da mi se desilo nešto sjajno“, kaže Beograđanin N.V. (41) koji je iz Admiral kluba u Palmira Toljatija 5 na Novom Beogradu odšetao kao milioner.

  Jeste, sreća je lepa kad se čeka, ali još je lepša kad te sačeka, na dobro poznatom mestu. Nešto kao sastanak sa srećom.

  Neko će reći sudbina, neko tvrditi da omiljeni aparat ume da prepozna ruku, daćemo svakome pravo da na svoj način interpretira ono što se dogodilo u utorak 29.12.2020. na Gaminatoru koji je sačekao „svog igrača“.

  O čemu se radi?

  Pomenuti N.V. nije duže vreme navraćao, sprečila ga je pandemija, ali i poslovne obaveze.

  „Ovo mi je omiljena mašina, ređe navraćam u poslednje vreme, svima nam je teže da uskladimo obaveze, ovo je nova realnost. Baš sam pomislio da dugo nisam bio u omiljenom klubu gde znam ljude, ne dolazim samo da igram, već i da se družim. Priznajem, kao i svi jedva čekam da ova godina prođe, da naredna donese neke bolje stvari“, rekao je uvek raspoloženi gost.

  Samo, za njega je to „bolje“ već počelo, makar kada je igra u pitanju.

  Aparat kao da ga je „prepoznao“, posle kratkog vremena zasvetleo je džek-pot. I ranije je osvajao veće dobitke, ali ovoliki iznos prvi put.

  Osvojio je 3.9 miliona dinara.

  „Kao i obično, prvo neverica, pa koji trenutak kasnije oduševljenje. Svi su mi čestitali i iskreno se radovali, jer često smo tu radi zabave i druženja, ovo je šlag na tortu„, dodao je srećni dobitnik.

  Pošto je javio prijateljima, morao je dalje, obaveze zovu.

  „Nema veze sa sumom, niti bilo čime drugim, navratiću kad budem imao vremena, volim da provodim vreme u ovom klubu sa ljudima. Samo se nadam da ćemo u neko dogledno vreme moći da sedimo i pričamo bez maski i da se vratimo našim životima“, rekao nam je na kraju milioner iz Admiral kluba u ulici Palmira Toljatija 5.

  Tu mu je sreća izgleda zakazala sastanak naslepo, a sada ima ima 3.9 miliona razloga da na pravi način iza sebe ostavi 2020. godinu.