Addiko banka dobila jedno od devet globalnih priznanja za poseban doprinos razvoju i promociji bezgotovinskog plaćanja

    0

    Addiko banka je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila ‘Market Shaker Award 2019’ nagradu za poseban doprinos razvoju i promociji bezgotovinskog plaćanja u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, zahvaljujući prvoj vertikalnoj kartici sa mirisom crvenog voća koji asocira na boju banke. Na globalnom nivou Mastercard® je 2019. godine dodelio samo devet priznanja za poseban doprinos.

    Beskontaktna kartica Addiko banke, originalnog vertikalnog dizajna i uz posebne karakteristike mirisne kartice, uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti, poput najvišeg nivoa bezbednosti prilikom plaćanja na internetu putem „Sigurne kupovine Addiko karticama“. U pitanju je debitna kartica koja je na raspolaganju svim redovnim klijentima banke.   

    „Izuzetno smo ponosni na ‘Market Shaker Award 2019’ nagradu za prvu vertikalnu i mirisnu karticu koju je upravo Addiko banka predstavila na regionalnom tržištu. Ovo je poslednje u nizu međunarodnih priznanja za inovativnost i kvalitetno poslovanje, a posebno nam je drago zbog činjenice da se radi o samo jednom od devet takvih priznanja na svetskom nivou“, izjavila je Marija Bauer, direktor Kartičnog poslovanje Addiko Grupe.