50.000 evra za podršku muzičarima

0

Britanska izdavačka kuća The state51 Conspiracy i kompanija Mascom osnovali su fond u visini od 50.000 evra pod imenom „OstaniKreativan – StayCreative“, čiji je cilj da pomogne muzičarima u prevazilaženju novonastale situacije u muzičkoj industriji prouzrokovane pandemijom. Fond je osnovan u želji da se pojedinačni izvođači, kantautori, bendovi, instrumentalisti i orkestri podstaknu na stvaralaštvo, kreativnost i želju za sopstvenim usavršavanjem u vreme izolacije, a da se njihov umetnički rad predstavi na potpuno novim snimcima.

Mascom i The state51 Conspiracy pozivaju sve zainteresovane da se prijave, popunjavanjem formulara koji možete pronaći na sajtu www.mascom.rs.

Prijava bi trebalo da sadrži:

– kratak opis dosadašnjeg rada muzičara

– objašnjenje u kom delu realizacije im je neophodna pomoć

– jedan demo ili studijski snimak onoga na čemu rade

Ideja osnivača fonda je da pomognu kreativnost i izvrsnost u muzici, a posebna podrška biće usmerena na radove koji su jedinstveni i imaju upečatljiv internacionalni potencijal.

Na vama je da se prijavite, a izdavačka kuća The state51 Conspiracy i kompanija Mascom će vam pomoći da profesionalno realizujete svoje ideje. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na adresu: ostanikreativan@mascom.rs

Zadržimo osmeh, stvarajmo, svirajmo. OstaniKreativan – budi OK!