15 koraka do izlečenja: Sve naše greške i ono što moramo da naučimo iz njih – Kako bi trebalo da izgleda plan za oporovak od korone, čitajte u Nedeljniku…

0
(BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO)

“Čim se virus povuče, neophodno je da se uradi pedantna i tačna evaluacija svih preduzetih mera i izvuku pouke za sledeću priliku, koja nam se može pružiti već krajem jeseni. Virus je već iznenadio ceo svet, može to uvek da ponovi. Dakle, treba nam plan”, piše u autorskom tekstu u novom broju Nedeljnika dr Dragoslav Popović, konsultant Unicefa i Svetske banke, predsednik Udruženja za javno zdravlje Srbije.

On je u tekstu za Nedeljnik naveo 15. tačaka iz plana, prema preporukama SZO, adaptiranih za naše uslove. Mere nisu sveobuhvatne, potrebno je da budu razmotrene i usaglašene od naših stručnjaka iz vodećih institucija, uz tehničku podršku SZO i civilnog sektora kroz transparentan i efikasan proces….

O svim predloženim merama, kao i o tome da li je Srbija reagovala adekvatno na nadolazeću pretnju, o realnim mogućnostima Torlaka i o svim otvorenim pitanjima čitajte u autorskom tekstu dr Dragoslava Popovića u novom broju Nedeljnika.

CEO TEKST ČITAJTE U NOVOM NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 23. APRILA, ILI U DIGITALNOM IZDANJU DOSTUPNOM NA NSTORE.RS